Jef Custers wint Gennep oude duiven

76 duiven werden vrijdag bij PV Flevoland ingemand voor Gennep oude duiven. Deze werden gelijk gelost met de jonge duiven om 07.30 duiven met een matige noordenwind.

Om 08.36 uur viel in de Klaversingel in Biddinghuizen de 16-015 op de klep bij Jef Custers. De 015 had de slechts 89 kilometer afgelegd met een gemiddelde snelheid van 81 kilometer per uur en bezorgde Jef daarmee de zege bij PV Flevoland en ook de eerste prijs in het Samenspel.

Een buitengewone prestatie om op de allerkortste afstand de eerste prijs te pakken op zo’n kort vluchtje. Jef is dit jaar 80 jaar geworden en dan is het sowieso erg knap dat je nog duiven houdt en super dat je dan ook nog eerste prijzen kan scoren. Jef namens alle leden van harte proficiat met deze mooie zege.

Meindert en Jan de Boer brachten zaterdag onze leden in verwarring door met hun fondduiven 13 prijzen te pakken op 14 duiven en zij beginnen met de tweede, vijfde, zesde, negende en tiende plek. Of spelen ze met hun vitesseduiven op de marathonvluchten?? Riekelt en Jannie Brands waren goed voor de perfecte 9 op 9 en zij beginnen met de derde, zevende en achtste prijs. Piet en Simon Zeeman waren goed voor plek vier.

Vrijdag inmanden voor Gennep jonge duiven. Allen heel veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.