Jef Custers rolt concours vanuit Hedel op

        

Maar liefst 618 duiven werden ingemand voor de eerste navlucht vanuit Gennep. Zaterdagmorgen bleek lossen vanuit de oostlijn niet mogelijk en werd uitgeweken naar het westelijker gelegen Hedel. Daar kon tenslotte om 15.55 uur gelost worden met een matige zuidwesten wind en veel buien op de vlieglijn. Het was combinatie Tuinstra die de eerste prijs wonnen in samenspel F. Bij deze van harte proficiat.

Jef Custers beleefde zaterdag een hele mooie middag met een fantastische serie aankomsten vanuit Hedel. Jef rolde het hele concours op met de eerste, tweede, vierde en tiende prijs. Zijn eerste duif was ook meteen de bovenste van de lijst. De hardwerkende nestor van onze vereniging wordt deze topuitslag door iedereen van PV Flevoland ook van harte gegund. Jef heeft op zijn respectabele leeftijd nog steeds heel veel plezier in de duivensport en zo’n duivenmiddag zal hem nog lang heugen. Jef van harte proficiat met deze superprestatie.

Riekelt en Jannie Brands maakten een superserie met 31 prijzen op 47 duiven, te beginnen met prijs drie. Gerrit Wakker deed het ook top met 16 prijzen op 28 duiven met de kopprijzen vijf, zes en acht. Leo Bron behaalde een mooie zevende prijs en presteerde het om met 31 duiven mee te beginnen met de twee bovenste duiven van de lijst. Bert Weerstand behaalde een knappe negende plek.

Mooie series waren er voor Hans Wakker met 12 prijzen op 18 duiven en voor Hein Bakker met 28 prijzen op 47 duiven. Verder was het presteren van Wicher en Janny Okkes en Oscar Martens opvallend.

Zaterdagavond werden door veel liefhebbers hele mooie attractieprijzen gewonnen. Chapeau voor de attractiecommissie. 

In het Varia Vis natoer onaangewezen en aangewezen staat Jef Custers natuurlijk eerste, Gerrit Wakker tweede en Leo Bron derde.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.