Instructies inkorven Chateauroux

Hallo sportvrienden,

 
Donderdagavond is het inmanden voor Chateauroux en Laon. Wij kunnen dat alleen maar regelen met een strakke organisatie en al onze leden dienen zich aan onderstaande tijden en richtlijnen te houden.
 
CHATEAUROUX;
 
INKORVEN van 18.30-19.30 uur. Deze duiven worden om 19.45 uur opgehaald.
Inkorfleider Jef Custers bepaalt de volgorde van inkorven. Iedere ingekorfde duif moet op een mandenlijst worden opgeschreven.
Inkorvers; Tiemen Schinkel met schrijver Cor Poel en Bertram van Zuiden met schrijver Pieter Woord.
 
Er mogen op deze vlucht GEEN invliegduiven worden ingemand. Weigert de chip en je hebt geen andere bij je, dan kan deze duif niet mee op deze vlucht.
 
Het inkorven stopt onherroepelijk om 19.30 uur. Kun je niet voor die tijd, geef dan je duiven aan iemand anders mee. 
 
Meteen vanaf 19.30 uur coordineert Gerrit Wakker het verdelen van de restmanden en het inladen van onze eigen duiven en de aangevoerde duiven.
 
LAON:
 
INKORVEN van 20.00-21.00 uur.
Inkorfleider Jef Custers bepaalt de volgorde van inkorven. Gerrit Wakker is als eerste aan de beurt.
Inkorvers Bert Hakvoort en Bertram van Zuiden.
 
TIPS;
– Zorg dat je vooraf duidelijk weet welke duiven op welke vlucht mee moeten door ze in aparte manden in het lokaal te brengen.
– Als een duif is ingemand gaat deze NIET meer uit de box, simpelweg omdat daar GEEN tijd voor is.
Kom niet allemaal om kwart over zeven, omdat we NIC zijn kunnen ook andere liefhebbers bij ons inmanden. We stoppen echt om 19.30 uur.
– Het wordt krap tijd om alles te regelen. Blijf daarom weg uit het inkorflokaal als je daar niets te doen hebt. Als je naam wordt geroepen om in te manden, meld je dan meteen en korf zo snel mogelijk jouw duiven in.
– Stel je electronisch systeem goed in en kies de twee daarvoor aangewezen vluchten die in je programma staan. 
– VOOR liefhebbers met ATIS HET VOLGENDE; CHATEAUROUX IS VLUCHT 1 en LAON IS VLUCHT 2. OOK AL DOE JE MAAR op 1 VLUCHT MEE, HOUD JE AAN DIE NUMMERING.
– Je bent zelf verantwoordelijk voor het inkorven van de duiven. Als er 10 liefhebbers om 19.30 uur nog denken in te korven voor Chateauroux, dan kunnen deze duiven alleen nog maar ingekorfd worden voor Laon.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Pieter Woord
 
Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.