Informatie NIC PV Flevoland 2013

Informatie NIC PV Flevoland 2013

Sportvrienden,

Wij zijn al weer druk bezig met het seizoen 2013 en zo ook met het NIC PV Flevoland Urk in 2013. Net zoals in 2012 hebben wij ook weer mooie gegarandeerde hoofdprijzen zoals iedere vlucht een vleespakket voor de eerste en de laatste liefhebber.

Extra is het volgende:

Wij hebben schitterende prijzen voor het kampioenschap 2013 te weten als eerste prijs een  electrische fiets, de tweede prijs een half varken, de derde prijs een streng karbonade en de vierde prijs een vleesschotel. Wij van PV Flevoland vinden dat u als inkorver uw mening hoort te geven hoe het kampioenschap in 2013 vervlogen dient te worden. Wilt u uitsluitend een onaangewezen kampioenschap of wilt u een kampioenschap over de onaangewezen en aangewezen punten bij elkaar ? De meeste stemmen geven de doorslag. Dit kampioenschap is alleen voor de middaglossingen, mocht echter onverwacht een vlucht ’s morgens los gaan dan telt deze ook mee. Het kampioenschap gaat zoals het programma er nu uitziet over de vijf vluchten Brive, St Vincent, Ruffec, Albi en Cahors.

 

Geef uw mening aan de contactpersoon van het NIC PV Flevoland Urk.  Meindert de Boer, telefoon 06-36340715 of 0527-685169.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.