Grandioze overwinning voor Klaas van de Berg op J30 Weert

532 duiven werden er vrijdag door 17 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde jonge duivenvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Weert,  was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. De onervaren jonge duivenkomen er beter in, want het verloop was goed.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Klaas Hoekstra uit Urk. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst naar Klaas van de Berg, samen met Bartel Berg deden ze dat op een fantastische manier. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Klaas en Bartel. De eerste volgende liefhebbers zijn  Johannes Schinkel met plaats 2, 3, 6 en 8. Op plaats 4 en 5 Erik Korteweg, op plaats 7 Bertram van Zuiden, op plaats 9 Robbie Vahl en op plaats 10 Combinatie Schinkel Korf.

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Klaas van de Berg, op plaats 2 en 3 Erik Korteweg.  Bij de jeugdige een eerste plaats voor Wouter Kroon en tweede Leontien Boonestroo.

De beste hokprestatie is voor Riekelt en Jannie Brands 80%, de tweede plaats Johannes Schinkel 72,73% en op plaats 3 Van de Berg Pigeons 63,33%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram van Zuiden met de 7e en 196e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is ook voor Erik Korteweg.

Volgende week op zaterdag 6 augustus staat de vierde jonge duivenvlucht vanuit Heusden-Zolder op het programma,  dit is 182 km vliegen in een rechte lijn naar Urk, deze wordt op vrijdagavond ingekorfd. Op dezelfde avond kan worden ingekorfd voor de oefenwedstrijd voor de natoer vanuit Klarenbeek. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.