Goede overwinning voor Schinkel-Korf op M19 Chimay

Maar liefst 544 duiven werden er vrijdag door 20 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerst midfondvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit Chimay  was 305 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een mooie vlucht waarbij de duiven goed naar huis kwamen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Fokke Gnodde uit Urk. Fokke van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor de combinatie Tiemen Schinkel en Lub Korf. Een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. Naast de eerste scoren ze ook de derde plaats. Op plek 2, 8 en 9 vinden we Robbie Vahl terug, die samen met Jolanda aan een goed bezig is. Op de plaatsen 4, 5 en 7 mooie prestaties voor Johannes Schinkel. Een mooie 5e plaats voor Bertram van Zuiden en de top tien wordt op grandioze wijze compleet gemaakt door Riekelt en Jannie Brands.

In de eerste divisie een eerste en  derde plaats voor Robbie Vahl, en een tweede plaats voor Bertram van Zuiden. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Bonestroo en een tweede plaats voor Wouter Kroon.

De beste hokprestatie wordt gedeeld door Schinkel-Korf en Erik Korteweg met 70%, op de derde plaats Riekelt en Jannie Brands met 66,67%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Jelle Roskam met de 28e en32e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Meindert en Jan de Boer.

Eens in de 5 á 6 weken komen we op de zaterdagavond met alle leden samen om even gezellig na te babbelen over de afgelopen weken en om de winnaars in het zonnetje te zetten. Afgelopen zaterdagavond was de eerste keer en dat was voor een start al zeer geslaagd. De volgende keer is op zaterdagavond 25 juni, mis het niet.

Volgende week op zaterdag 14 mei staat de tweede midfondvlucht op het programma wederom vanaf de Belgisch-Franse grens, nl. Chimay, dit is 305 km vliegen in een rechte lijn naar Urk. Allen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.