Gezellige prijsuitreiking PV Flevoland-Urk

Traditioneel wordt op de tweede zaterdagavond in februari bij PV Flevoland een gezellige feestavond gehouden waarbij de verenigingskampioenen op passende wijze gehuldigd worden.

Als attractieprijzen werden twintig zakken voer aan 17 verschillende winnaars uitgereikt

Als eerste werd Wouter Kroon naar voren geroepen. Wouter heeft nog niet zo lang duiven op de boerderij van grootvader Roskam. Wouter werd in 2015 jeugdkampioen en kreeg naast een groot applaus ook een hele mooie beker als prijs.

IMG 1743  IMG 1746

Ons oudste lid en de nog zeer actieve verenigingsman Jef Custers leek alle kampioenschappen in de eerste divisie te pakken. Sterk spel met zijn jonge duiven maakte Bert Hakvoort echter kampioen onaangewezen. Jef Custers werd de kampioen aangewezen. Beide kampioenen kregen een prachtige kristallen bokaal.

IMG 1749

En 2015 was natuurlijk het jaar van Tiemen Schinkel en Lub Korf. Bij de oude duiven kregen ze nog behoorlijke tegenstand, maar met de jonge duiven waren ze grandioos. Alle acht vluchten werden gewonnen, eerste op Nationaal Reims en daardoor alle belangrijke kampioenschappen bij PV Flevoland. En dan krijg je niet één, niet twee, maar drie kristallen bokalen en een geweldig applaus van de aanwezigen.

 

Als attractieprijzen werden twintig gesponsorde zakken voer aan 17 verschillende winnaars uitgereikt.

Een rondje bingo met spetterende hoofdprijzen en een super lekker Chinees buffet maakten de avond compleet en zeker voor herhaling vatbaar.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.