Geslaagde Marathonvluchten bij PV Flevoland Urk

 NIC kampioenen 2012 PV Flevoland Urk   ZLU kampioenen 2012 PV Flevoland Urk

              Winnaars NIC Vluchten                                 Winnaars ZLU Vluchten

In 2012 was PV Flevoland voor het eerst Nationaal Inkorfcentrum voor de middaglossingen en dat is heel goed bevallen. Limoges, St Vincent en Orange werden gewonnen door Bennie de Vries uit Bolsward, Ruffec door Marcel Okkes uit Emmeloord, Albi door Comb. Okkes uit Bant en Cahors door Piet Bakker uit Urk. Teletekst werd gescoord door Bennie de Vries uit Bolsward (drie keer, ondermeer met zijn Geerdinkdoffer en zijn Dakhaas), Piet Bakker uit Urk en Meindert & Jan de Boer uit Urk.

De eerste generaal kampioen NIC vluchten werd natuurlijk Bennie de Vries uit Bolsward, met als sterke tweede Piet Bakker uit Urk en Klaas en Pieter Woord uit Urk als derde.

Ook in 2013 kunnen de NIC vluchten weer bij PV Flevoland ingekorfd worden en de organisatie heeft weer een fantastisch prijzenpakket geregeld via diverse sponsors. De gegarandeerde prijzen zijn voor de generaal kampioen een electrische fiets van Giant (winkelwaarde 1700 euro), voor nummer twee een half varken, voor nummer drie een streng karbonade en voor nummer vier een vleesschotel. Tevens kunt u iedere vlucht o.a. twee vleespakketten, een visschotel en een gerookte zalmzijde winnen. Verdere info bij centrumleider Meindert de Boer (06-36340715).

Natuurlijk was PV Flevoland in 2012 ook weer inkorfcentrum voor de ZLU vluchten. De duiven werden voor het eerst door de ZLU rechtstreeks bij ons lokaal opgehaald en daar zijn we de ZLU organisatie ontzettend dankbaar voor. Het geeft de ZLU vluchten in sector 4 een goede impuls en daar is iedereen bij gebaat. Bordeaux Oud, St Vincent, Marseille en Narbonne werd gewonnen door Herman Brinkman uit Tuk, Pau door Frans & Louw van den Berg uit Urk, Bordeaux Jaarlingen door Gerard Baarda uit Pingjum, Barcelona door Dik van den Berg uit Tuk en Perpignan door Gerrit Wakker uit Urk.

Na een felle strijd werd Herman Brinkman uit Tuk generaal kampioen, voor Gerard Baarda uit Pingjum, Comb. Tekkelenburg uit Urk, Frans en Louw van den Berg uit Urk en Gerrit Wakker uit Urk. Herman en Ria Brinkman uit Tuk mogen daarom een week vakantie vieren met een luxe motorjacht.

Ook voor 2013 is PV Flevoland weer inkorfcentrum voor de ZLU vluchten en ook nu worden de duiven door de ZLU vervoerder weer rechtstreeks opgehaald. De organisatie heeft ook nu weer een fantastisch prijzenpakket gesponsord gekregen. De gegarandeerde prijzen zijn voor de eerste generaal een week vakantie met een luxe motorjacht van www.ycu.nl ter waarde van 2500 euro, de nummer twee wint een electrische fiets van Giant ter waarde van 1700 euro, nummer drie wint een week vakantie in een luxe chalet van www.cencverhuur.nl en nummer vier wint een visschotel. Ook zijn er op de vluchten mooie prijzen te winnen. Verder info bij centrumleider Jan Tekkelenburg (06-13543026).

U kunt alle ZLU en NIC marathonvluchten inkorven bij PV Flevoland op Urk, een vereniging (www.pv-flevoland.nl) met een gezellige sfeer en waar u fantastische prijzen kunt winnen.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.