Familie Zeeman een klasse apart op N34 Weert

262 duiven werden er vrijdag door 10 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de derde natoervlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Weert, was 158 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. In het samenspel NOP-Urk ging de eerste plaats naar Familie Zeeman uit Swifterbant. Piet van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was hierdoor uiteraard ook Pieter Zeeman de geweldige winnaar. een geweldige prestatie van deze liefhebber want hij pakte ook de 2e en 3e plaats, van harte gefeliciteerd Piet. De eerste volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel met plaats 4, Bart Vos met de plaatsen 5-6-8-9 en 10 en Frank Kempers met plaats 7.

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Bart Vos, Frank Kempers op plaats 3

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 100%, Wouter Kroon met 83,33% en Piet Bakker met 80% op plaats 3

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bart Vos met de 9e en 10e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Bart Vos.

In het tussenklassement van de natoer staat Bart Vos op plaats 1, Johannes Schinkel op plaats 2 en Piet Bakker op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Johannes Schinkel op plaats 1, Bertram en Joas van Zuiden op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3. De beste duif in het tussenklassement is van Wouter Kroon.

In het tussenklassement van de eerste divisie staat Bart Vos op plaats 1, Piet Bakker op plaats 2 en Wouter Kroon op plaats 3. Met de aangewezen duiven staat Wouter Kroon op plaats 1, Bart Vos op plaats 2 en Van den Berg Pigeons op plaats 3. De beste duif op de natoer in het tussenklassement van de eerst divisie is van Wouter Kroon.

Zaterdag 2 september worden twee vluchten vervlogen, beide vluchten worden op vrijdag ingekorfd, het gaat om de zevende jonge duivenvlucht en de vierde natoervlucht, beide uit Heusden-Zolder, 182km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.