Extra prijzen Agen en nieuwe afstand

 

BORDEAUX TELEVIE WORDT GROOTSTE INRICHTER INTERNATIONAAL CONCOURS 2018.

 

bordeauxtelevie01

Bordeaux Televie wordt inrichter van het grootste Internationaal concours van 2018. Ruim 30.000 duiven worden verwacht. Afgelopen vrijdag werd er te Latinne vergaderd met de Inrichter van Bordeaux Televie. 
      
Als genodigde was aanwezig Dhr. Boudewijn de Bosscher, de kersverse voorzitter van het Nationaal Sportcomité. Voorzitter Gilbert Wauthlier heette iedereen welkom op deze bijeenkomst en secretaris M.Hanlet reikte de gegevens uit inzake de wedvlucht Agen. Om de deelname te vergroten wordt er in 2018 ca. 17 km zuidelijker gelost en wel op het Hippodroom Baumont de Lomagne. 
 
Bij gelegenheid van het 60 jarig jubileum van de ZLU en het feit dat de vlucht Agen/Bordeaux voor de 40 x wordt georganiseerd wordt er voor de 1e Nederlandse duif een extra ereprijs ter beschikking gesteld door Bordeaux Televie. 
 
Als gratis geldprijzen zijn beschikbaar mits afgehaald op de feestavond: 1e Int. oude/jaarlingen € 150,=  2e Int.oude/jaarlingen € 100,=, 3e Int. oude/jaarlingen € 50,= en voor de  Int. duivinnen  € 75,= , 50,= en 50,= ( resp 1-2-3) . Ook werd er stil gestaan bij de WPROL flop, gezien het feit dat er door omstandigheden binnen de KBDB niet tijdig werd ingegrepen om wegens wanprestatie het contract te beëindigen zal de KBDB voor nog 2 jaar aan WPROL vastzitten, of een beëindiging gaat ten koste van alle Belgische liefhebbers. Tijdens het overleg samen met de inrichters  en KBDB zal dit nog een hot item worden.
bordeauxtelevie02  bordeauxtelevie03
 

Op de linker foto, Alex Rans, concoursleider en uitrekenaar, Gilbert Wauthlier voorzitter.    Mr. Hanlet secretaris en Paul Verduycket kontaktpersoon lossingen .
Op de rechtse foto, Eddy Hoedemakers ZLU, Josef Fell ARGE, Hub Wetzelaer ZLU en Boudewijn De Bosscher voorzitter sportcomité KBDB.

Eenieder al veel succes op het grootste internationaal concours 2018.

 
Nieuwe coördinaten
29/03/2018 14:07

De nieuwe lossingsplaats van de vlucht uit Agen is de Hippodrome in Beaumont de Lomagne, ten zuidoosten van Agen.

GPS-coördinaten: 43°53’18,0’’ / 01°00’23,6’’

Afstand Urk was 1.011 km en wordt 1.033 km.

 
 
Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.