Erik Korteweg super winnaar op J33 Marche

341 duiven werden er vrijdag door 11 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de zesde jonge duivenwedstrijd van het seizoen. De vlucht vanuit  was 272 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een slecht lopende vlucht. Een lossing in de Ardennen kan voor problemen zorgen, helaas heeft de afdeling hiervoor wel gekozen.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Klaas Hoekstra uit Urk. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Erik Korteweg, die daarmee een goed lopend jonge duivenseizoen bekroond zag. Naast de eerste plaats maakte hij een mooie serie met de plaatsten 2, 4 en 5. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Erik. De eerst volgende liefhebber is Klaas van de Berg met een mooie 3e  plaats, Riekelt en Jannie Brands met de plaatsen 6, 7, 8, en 10, Schinkel-Korf met plaats 9.

In de eerste divisie de eerste en tweede plaats voor Erik Korteweg en een derde plaats voor Klaas van de Berg. Bij de jeugdigde een eerste plaats voor Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie was voor Klaas van de Berg met 81,82%, een gedeeld tweede plaats voor Van de Berg Pigeons en Leontien Bonestroo met 75%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Riekelt en Jannie Brands met de 6e en 12e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Klaas van de Berg

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.