Erik Korteweg de topper op J29 Boxmeer

418 duiven werden er vrijdag door 12 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede jonge duiven vlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Boxmeer,  was 114 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste  plaats naar Erik Korteweg uit Urk. Erik van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was Erik Korteweg uiteraard ook de winnaar. een geweldige prestatie van deze liefhebber want hij pakte ook de 4e plaats, van harte gefeliciteerd Erik. De eerste volgende liefhebbers zijn Dirk Vahl op de plaatsen 2 en 3, Schinkel-Korf op plaats 5 en 8, Wouter Kroon op plaats 6, Dubbele Hakvoort op plaats 7, Gebr. de Boer op plaats 9 en Johannes Schinkel op plaats 10

In de eerste divisie is de eerste plaats voor Erik Korteweg en op de plaatsen 2 en 3 Dirk Vahl.

De beste hokprestatie is voor Piet Bakker met 75,56%, Frank Kempers op plaats 2 met 71,4% en op plaats 3 Gebr. de Boer met 68,29%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Frank Kempers met de 71e en 90e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Erik Korteweg.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.