Comb. Schinkel-Korf geweldig op E27 Gray

68 duiven werden er vrijdag door 6 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de vierde eendaagse fondvlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Gray,  was 582 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste plaats naar Tiemen Schinkel en Lub Korf uit Urk. Tiemen en Lub van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning uiteraard ook voor Tiemen Schinkel en Lub Korf, deze prestatie was ook goed voor de 2e plaats in de gehele afdeling tegen 2.676 duiven en 4e van het gehele Noorden tegen 4.753 duiven. Naast de eerste was ook de  3e plaats voor hen.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. De eerste volgende liefhebbers zijn Johannes Schinkel op de plaatsen 2, 6, 7 en 10. Bertram en Joas van Zuiden op de plaatsen 4 en 5, Klaas van den Berg op plaats 8.

In de eerste divisie is het totale podium voor Klaas van den Berg.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 80%, op de tweede plaats Klaas van den Berg  met 55,56% en op plaats 3 Bertram en Joas van Zuden met 46,67%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Schinkel-Korf met de 1e en 3e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Bertram en Joas van Zuiden.

Zaterdag 15 juli worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de zesde midfondvlucht vanuit Dizy le Gros, 356 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerste wedstrijd voor jonge duiven, die dit jaar zijn geboren, vanuit Boxmeer, 114 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.