Comb. Schinkel-Korf de beste op V27 Heusden-Zolder

124 duiven werden er vrijdag door 10 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de laatste vitessevlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Heusden-Zolder,  was 182 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk gingen de eerste plaats naar Hendrik Brands jr. Hendrik van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was de overwinning voor Tiemen Schinkel en Lub Korf. Naast de eerste was ook de  6e,    , 7e en 10e plaats voor hen.  Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Tiemen en Lub. De eerste volgende liefhebbers zijn Bart Vos op plaats 2, Fam. Zeeman op plaats 3, 8 en 9 , Dubbele Hakvoort op plaats 4 en 5.

In de eerste divisie op plaats 1 Bart Vos, Dubbele Hakvoor op plaats 2 en 3. Bij de jeugidige op plaats 1 Leontien Bonestroo.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 80%, op de tweede plaats Schinkel-Korf  met 76,92% en op plaats 3 Familie Zeeman met 63,64%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Dubbele Hakvoort met de 5e en 46e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Wouter Kroon.

De combinatie Schinkel-Korf is in 2023 de kampioen op de vitesse vluchten, op plaats 2 Robbie Vahl en op plaats 3 Bart Vos, in het aangewezen kampioenschap vinden we Robbie Vahl op plaats 1, Schinkel-Korf op 2 en Dubbele Hakvoort op 3. De beste duif op de vitesse is van de combinatie Schinkel-Korf. Zij  hadden overigens de 5 beste duiven op de vitesse van de vereniging.

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Zaterdag 15 juli worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de zesde midfondvlucht vanuit Dizy le Gros, 356 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de eerste wedstrijd voor jonge duiven, die dit jaar zijn geboren, vanuit Boxmeer, 114 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.