Bertram van Zuiden top winnaar van N34 Weert

305 duiven werden er vrijdag door 13 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede natourvlucht van het seizoen. De vlucht vanuit  was 157 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een lastige vlucht waarbij de duiven slecht vertrokken van de lossingsplek.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Hans Wakker uit Tollebeek. Hans van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Bertram van Zuiden. Naast de eerste plaats was ook de 3en 7e  plaats voor hem. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Bertram. De eerst volgende liefhebber zijn Riekelt en Jannie Brands op de plaatsen 2 en 4, gevolgd door Bart Vos op de plaatsen 5 en 6, Dubbele Hakvoort op de plaatsen 8 en 10, Wilco Nijenkamp op plaats 9.

In de eerste divisie een eerste en tweede voor Bertram van Zuiden en een derde voor Bart Vos. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Bonestroo en een tweede plaats voor Joas van Zuiden.

De beste hokprestatie was voor Johannes Schinkel met 77,78%, een tweede plaats voor Joas van Zuiden met 75% en een derde voor Riekelt en Jannie Brands 67,86%.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Bertram van Zuiden met de 3e en 7e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Riekelt en Jannie Brands.

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.