Bart Vos superieur op N33 Boxmeer

444 duiven werden er vrijdag door 18 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de eerste natoervlucht van het seizoen. De vlucht vanuit  was 113 km voor de duiven om naar Urk te vliegen. Een traag lopende vlucht waarbij de duiven uiteindelijk goed thuis gekomen zijn.  In het samenspel NOP-Urk ging de winst naar Klaas Hoekstra uit Urk. Klaas van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Bij PV Flevoland was de winst weggelegd voor Bart Vos. Naast de eerste plaats maakte hij een mooie serie met de plaatsten 2, 4, 5 en 6. Een geweldige prestatie, van harte gefeliciteerd Bart. De eerst volgende liefhebber is Johannes Schinkel met de plaatsen 2, 3 en 7, Dirk Vahl met plaats 8 en Dubbele Hakvoort met plaats 9 en 10.

In de eerste divisie de eerste drie plaatsen voor Bart Vos. Bij de jeugdige een eerste plaats voor Leontien Bonestroo en een tweede plaats voor Joas van Zuiden.

De beste hokprestatie was voor Riekelt en Jannie Brands met 96,15%, een tweede plaats voor Dirk Vahl met 94,74% en een derde plaats voor Dubbele Hakvoort met 80%

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor Riekelt en Jannie Brands met de 24e en 25e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Siebrand Stavasius

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.