Bart Vos haalt uit op N33 Boxmeer

306 duiven werden er vrijdag door 12 liefhebbers ingemand bij PV Flevoland voor de tweede natoervlucht van het seizoen 2023. De vlucht vanuit Boxmeer,  was 113 km voor de duiven om naar Urk te vliegen.  In het samenspel NOP-Urk ging de eerste  plaats naar Bart Vos uit Nagele. Bart van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Bij PV Flevoland was hierdoor uiteraard ook Bart Vos de geweldige winnaar. een geweldige prestatie van deze liefhebber want hij pakte ook de 2e, , 8e en 9e plaats, van harte gefeliciteerd Bart. De eerste volgende liefhebbers zijn Bertram en Joas van Zuiden op plaats 3, Johannes Schinkel op plaats 4, Wouter Kroon op plaats 5, Dubbele Hakvoort op plaats 6, Gebr. de Boer op plaats 7 en Piet Bakker op plaats 10.

In de eerste divisie is de eerste en tweede plaats voor Bart Vos, Wouter Kroon op plaats 2.

De beste hokprestatie is voor Johannes Schinkel met 100%,  Piet Bakker op plaats 2 met 81,82%, Wouter Kroon met 72,73% op plaats 3.

De jackpot voor de eerste twee getekende is voor de Familie Zeeman met de 16e en 31e plaats. De jackpot voor de laatste prijsduif is voor Piet Bakker

Zaterdag 26 augustus worden twee vluchten vervlogen, op donderdag kan er ingekorfd worden voor de zesde Jonge duivenvlucht vanuit Rethel, 360 km in een rechte lijn naar Urk, op vrijdag kan er ingekorfd worden voor de derde natoervlucht vanuit Weert, 158 km in een rechte lijn naar Urk. Iedereen veel succes.

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.