Argenton als vervanger van Chateauroux

 

Beste leden,
 
Op zaterdag 2 augustus vliegt Afdeling 6 Noord Holland een dagfondvlucht vanuit Argenton. Vanwege het vervallen van Nationaal Chateauroux bereikten ons vragen of we als Friese Fondclub mogelijkheden zien om aan te sluiten bij deze vlucht van afdeling 6. Afdeling Friesland96 is eventueel bereid om deze vlucht aan te wijzen voor het Nationaal Kampioenschap en voor de Friese Fondclub zou het dan een attractievlucht kunnen worden, uiteraard alleen bij voldoende deelname. 
 

Op dit moment is het puur een inventarisatie, zaken als aanvoeren bij Afdeling 6, openstellen van inkorfcentra (NIC’s) enz wordt pas in gang gezet als we zeker weten dat er voldoende duiven kunnen komen. We willen als Fondclub graag kijken of we wat extra’s kunnen betekenen voor onze leden, vandaar deze peiling. Bij onvoldoende deelname zien we er van af, de peiling staat open tot het inkorven van Bourges volgende week.
 
Uiteraard kan zo’n vlucht alleen georganiseerd worden bij voldoende belangstelling, anders kunnen werk, organisatie, logistiek en kosten niet uit. Daarom vragen we je via bijgaande peiling of je serieuze belangstelling hebt voor deze vlucht. 
let wel: voor afdeling 11 is de gemiddelde afstand al gauw 775 km, voor Urk rond de 740 en voor de overvlucht circa 800 km.
 

 

Please follow and like us:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.